duminică, 20 mai 2012

Cutii bijuterii handmade

Am uitat de cutiile pentru bijuterii. Ultimele cutii facute sunt din lemn sau carton si am folosit tehnici si materiale diferite.
sunt trei cutii foarte dragi mie...
cutie din carton decorata cu hartie decupaj, acrilice, pasta de crapare si danteluta..
o cutie din carton destinata pastrarii amintirilor a doi indragostiti, decorata cu flori sospeso, pasta de crapare, iar initialele celor doi realizate din margele de nisip....am muncit ceva la ea, dar rezultatul a fost pe masura..
cutie din lemn decorata cu model floral din pasta metalica, acrilice si hartie decupaj..
cutie din lemn decorata tot cu pasta metalica si care la interior are o imagine care poate plasa cutia in gama vintage
aceeasi cutie...

2 comentarii:

  1. Buna Ziua ,
    As vrea sa va propun un mic " targ " , anume : eu imi pun la blogul pe care il detin adresa ( cu link-ul) de la blogul dumneavoastra , adaugand-ul la rubrica "Blogurile pe care le urmaresc" , iar dvs. faceti acelasi lucru cu link-ul de la blogul meu ( http://liviahandmade.blogspot.ro/ ) ..

    Va multumesc pentru intelegere . In caz ca raspunsul este afimativ , va rog sa ma contactati la adresa bristena100@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Cutiutele tale sunt splendide,cutiute de bijuterii pentru adevarate regine, am vazut ca ai folosit stencil la doua dintre ele, ti-a iesit de minune dar si crapaturile la cea de-a treia...cei doi indragostiti sunt norocosi sa-si pastreze amintirile intr-o asa cutiuta splendida!

    RăspundețiȘtergere